Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Övrigt Polisen utreder allvarligt våldsbrott i Ledinge.

Ledinge, Knivsta, Uppsala län

Polisen i region mitt utreder just nu ett allvarligt våldsbrott i närheten av Knivsta. Ett område i närheten av Ledinge är just nu avspärrat och en förundersökning pågår.

Uppdatering

Klockan 11.19 larmade en inringare om att han hittat en avliden person i närheten av Ledinge i Knivsta kommun. Kort efter att patruller anlände till platsen startade en förundersökning med rubriceringen mord.

Polisen i region mitt har under dagen arbetat med att säkra spår i det avspärrade området. Flera personer har frihetsberövats och en person är anhållen av åklagare.

Polisen vill gärna ha in iakttagelser från området kring Ledinge. Har du tips ring 11414.

Uppdatering 19.05

Polisens arbete vid Ledinge utanför Knivsta fortsätter. Åtta personer är frihetsberövade, varav sju är gripna och en anhållen. Flera av personerna greps i samband med en insats i Gävle under dagen.

Just nu pågår förhör med misstänkta och det kommer fortsätta under morgondagen.

Den avlidna personen är ännu inte identifierad. 

Avspärrningarna i Ledinge kommer att behållas under natten, men det kommer att bli möjligt att passera längs vägen som går genom området. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra