Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Uppsala Kommun, Ulleråkersvägen, Uppsala, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Polisinsats/kommendering Så arbetar polisen under bandyfinalen 2019

Uppsala Kommun, Ulleråkersvägen, Uppsala, Uppsala län

Lördag den 23 mars genomförs Bandyfinalen på Studenternas IP i Uppsala. Under dagen finns polisen på plats vid arenan och i trafiken för att underlätta trafiksituationen. 

Bandyfinalen arrangeras av Svenska Bandyförbundet och Uppsala kommun. Polisen arbetar tillsammans med arrangören under genomförandet för att underlätta för besökare, för trafiksituationen i Uppsala och för att förhindra eventuella ordningsstörningar. 

Damfinalen avgörs kl. 12.00 och Herrfinalen kl. 18.00.

I samband med bandyfinalen kan vissa störningar uppstå i trafiken i Uppsala och i området kring arenan. Det finns parkeringsmöjligheter i området kring Studenternas IP men det kan bli långa köer i samband med att matcherna börjar och slutar. De besökare som kan uppmanas att ta sig till Studenternas till fots, med cykel eller via kollektivtrafik. Åker du bil finns parkeringsvakter i området som guidar dig till ledig parkeringsplats. Parkering för rörelsehindrade finns vid arenan på Ulleråkersvägen.

Polisen har en särskilt uttagen resurs som ansvarar för ordning och säkerhet under finaldagen. 

För mediefrågor – kontakta region Mitts presstjänst på telefon, 010-569 19 59.

Vill du ha mer information om hur du hittar hit finns information på arrangörens webbsida.

Mest läst av andra