Karta som med röd fyrkant ramar in Hylte, Staffansbo, Varberg, Tvååker, Falkenberg, Kungsbacka, Lindomevägen, Hallands län, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Hylte, Staffansbo, Varberg, Tvååker, Falkenberg, Kungsbacka, Lindomevägen, Hallands län, Uppsala län

19.32 Hylte, inbrott
I Staffansbo har det varit inbrott i en lägenhet. Ägaren kommer hem och ser att altandörren är sönderslagen och stor oreda i lägenheten. Man har stulit guldsmycken men dator, tv, pass m.m. är kvar. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning och skrivit anmälan om stöld genom inbrott.

21.42 Varberg, drograttfylleri m.m.
På länsväg 760 i Tvååker vägrar en bilist att stanna när polisen ska kontrollera dem. Det blir ett förföljande som går söderut på E6. Vid en avfart i Falkenberg kör föraren av vägen och polisen kan säkra honom. Inga personskador. Föraren, en man i 25-årsåldern, tas med för provtagning och är misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, ej stannat på polismans tecken.

01.50 Kungsbacka, drograttfylleri m.m.
På Lindomevägen stoppas en bilist för kontroll. I bilen färdas två män och en kvinna och samtliga visar tecken på narkotikapåverkan. De tas med för provtagning. Föraren, en man i 35-årsåldern misstänks för drograttfylleri och de andra två misstänks för eget bruk av narkotika.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra