Karta som med röd fyrkant ramar in Heby Kommun, Tärnsjö, Norra Storgatan, Arosvägen, Östervåla, Kyrkvägen, Morgongåva, Nyängsvägen, Heby, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka Polisrutan från Heby v. 8

Heby Kommun, Tärnsjö, Norra Storgatan, Arosvägen, Östervåla, Kyrkvägen, Morgongåva, Nyängsvägen, Heby, Uppsala län

                                     POLISRUTAN Heby kommun

Under veckan har vi prioriterat övervakningen av trafiken i Heby. Tyvärr var det många bilförare som rapporterades för olika brott. Här kommer en liten redovisning av arbetet på RV72. Det rapporterades 4 rattfyllerister drog/alkohol, 17 hastighetsböter, 5 omhändertagna körkort, 3 olovliga körningar och 23 böter för övriga trafikbrott. Utfallet är anmärkningsvärt dåligt och manar till lite eftertanke. För att skriva något positivt så har det inte anmälts något bostadsinbrott under aktuell vecka. Fortsätt att vara uppmärksam på främmande bilar och personer i ditt närområde och ring till Polisen om du ser något misstänkt.

Redovisning av några av anmälda brott mellan den 5/2-18/2:

Heby: Den 9/2 strax efter klockan 21 utsattes ICA för ett grovt rån. Det var minst tre gärningsmän som hotade personalen i samband med att butiken stängdes. Om du sett något är vi mycket angelägna att du kontaktar oss. Inbrott i butiken Hela Människan, okänt vad som stulits.

Tärnsjö: Misshandel i hemmet. En misshandel har inträffat på Norra Storgatan. Någon har rispat en bil som var parkerad på Arosvägen.

Östervåla: I samband med att vi gjorde en husrannsakan anträffades en mindre mängd narkotika. En körkortslös bilförare ertappades vid en trafikkontroll på Kyrkvägen.

Morgongåva: En man anmäler att han blivit misshandlad av en för honom känd person. Två personer är frihetsberövade för stöldbrott. I männens bil anträffades bl.a. en större mängd deodoranter. Det är okänt var männen stulit godset. En körkortslös bilförare ertappades på Nyängsvägen.

Om du vill komma i kontakt med mig är min mejladress olle.rehn@polisen.se
OBS! Om det handlar om pågående brott ska du ringa 112.

Olle Rehn

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra