Karta som med röd fyrkant ramar in Heby Kommun, Härvstavägen, Littersbovägen, Bullerbyns Förskola, Tärnsjö, Östervåla, Vädursgatan, Morgongåva, Heby, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka Polisrutan för Heby v. 46

Heby Kommun, Härvstavägen, Littersbovägen, Bullerbyns Förskola, Tärnsjö, Östervåla, Vädursgatan, Morgongåva, Heby, Uppsala län

                                 POLISRUTAN Heby kommun

Vi har under flera veckor prioriterat vår närvaro i Heby kommun. Jag hoppas att ni märkt att vi varit på plats mer än vanligt. Jag har fått signaler om att många av er är positiva till vår insats. Några har varit mindre nöjda när de ertappats för olika brott.
Det är fortfarande många viltolyckor utanför våra tätorter. Tänk på att vara extra försiktiga i trafiken speciellt i gryning och skymning.

Redovisning av några av de anmälda brotten som inträffat mellan den 13/11 – 28/11:

Heby: Vinterdäck har stulits ur ett garage på Härvstavägen. En rattfull bilförare har ertappats på Littersbovägen. Två tjuvar ertappades när de stal dyrbara grävskopor vid Stingtorpets grustag. De hade lastat skoporna på en lastbil. När männen flydde från platsen ramlade en skopa av lastbilen. Vi har hittat en mindre mängd narkotika på utegården vid Bullerbyns förskola.

Tärnsjö: En narkotikapåverkad bilförare har rapporterats. En ung flicka har blivit utsatt för sexuellt ofredande. En båtmotor har stulits vid Skekarbo Båtplats.

Östervåla: En person har blivit utsatt för ett nätbedrägeri. En körkortslös berusad bilförare har ertappats i samband med en trafikkontroll. Inbrott i villa på Vädursgatan. En person är misstänkt för rattfylleri, även han blev ertappad i samband med en trafikkontroll.

Morgongåva: Stöld av en mobiltelefon ur ett omklädningsrum vid idrottshallen.

Om du vill komma i kontakt med mig är min mejladress olle.rehn@polisen.se
OBS! Om det handlar om pågående brott ska du ringa 112.

Olle Rehn
kommunpolis

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra