Karta som med röd fyrkant ramar in Heby Kommun, Littersbovägen, Huddungevägen, Brogatan, Tärnsjö, Per Olsvägen, Östervåla, Villagatan, Stenbocksgatan, Västerlånggatan, Torgvägen, Morgongåva, Badvägen, Vittinge, Harbo, Heby, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka Polisrutan från Heby v. 50

Heby Kommun, Littersbovägen, Huddungevägen, Brogatan, Tärnsjö, Per Olsvägen, Östervåla, Villagatan, Stenbocksgatan, Västerlånggatan, Torgvägen, Morgongåva, Badvägen, Vittinge, Harbo, Heby, Uppsala län

                                    POLISRUTAN Heby kommun

I förra Rutan skrev jag att vi prioriterade vår närvaro i Heby kommun. Det har bl.a. inneburit att fler brott än vanligt har blivit kända för oss. Jag tror inte att brottsligheten har ökat i någon större omfattning utan det handlar om att mörkertalet blivit mindre.
Du läser just nu årets sista Ruta. Det blir ett uppehåll över helgerna och nästa Ruta kommer i mitten av januari.

Redovisning av några av de anmälda brotten som inträffat mellan den 29/11-12/12:

Heby: I samband med en trafikkontroll anträffades stöldgods i en bil. Kött har stulits från Coop. Tre drogpåverkade bilförare har ertappats. Platserna är Littersbovägen, Huddungevägen och Brogatan. En man är misstänkt för narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Tärnsjö: Inbrott i fritidshus på Per-Olsvägen. Inbrott på Östagårdens HVB.

Östervåla: Stöld ur ett garage på Villagatan. Inbrott i villor på Stenbocksgatan och Västerlånggatan. En berusad bilförare har ertappats på Torgvägen.

Morgongåva: Två drogpåverkade bilförare har ertappats på Badvägen.

Vittinge: En anmälan handlar om ett databedrägeri.

Harbo: En narkotikapåverkad bilförare har stoppats.

Om du vill komma i kontakt med mig är min mejladress olle.rehn@polisen.se
OBS! Om det handlar om pågående brott ska du ringa 112.

God Jul o Gott Nytt År till alla ”Rutanläsare”!

Olle Rehn
kommunpolis

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra