Karta som med röd fyrkant ramar in Östhammars Kommun, Tierp, Österbybruk, Gimo, Alunda, Ekbacksvägen, Öregrund, Gräsö, Sjöäng, Östhammar, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka Polisrutan Östhammars kommun

Östhammars Kommun, Tierp, Österbybruk, Gimo, Alunda, Ekbacksvägen, Öregrund, Gräsö, Sjöäng, Östhammar, Uppsala län

Polisrutan Östhammars kommun.

Från den 21 januari 2019 inför vi tidsbokning för ansökan om pass och nationella id kort på passexpeditionerna i Tierp och Östhammar.

Boka tid redan nu på polisen.se eller telefon 11414.

Förutom inbrottet i Österbybruk så har det varit lugnt på inbrottsfronten. Men fortsätt att hjälpa varandra när ni reser bort och hör av er om ni ser något misstänkt.

Veckans redovisning av anmälda brott.

Östhammar: Två fall av dataintrång. Narkotikabrott eget bruk och innehav. Inbrott och skadegörelse på Tolvmansgården på Krutudden. Bedrägeri med hjälp av fakturor. Misshandel utanför Bowlan. Grov olovlig körning. Flera fall av bedrägerier.

Gimo: Olovlig körning.

Alunda: Inga brott anmälda.

Österbybruk: Bedrägeri via internet. Grov stöld genom inbrott på Ekbacksvägen. Två fall av brott mot jaktlagsstiftningen.

Öregrund: Dataintrång. Bristande tillsyn av hund. Rattfylleri.

Gräsö: Stöld genom inbrott i förråd på Sjöäng.

När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. Om det handlar om pågående brott ringer du 112. Vill du skicka mail till mig så har jag adressen. agnetha.degerstedt@polisen.se

Polisinspektör

Agnetha Degerstedt

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra