Karta som med röd fyrkant ramar in Östhammars Kommun, Värsta, Gimo, Alunda, Österbybruk, Gräsö, Östhammar, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka Polisrutan Östhammars kommun

Östhammars Kommun, Värsta, Gimo, Alunda, Österbybruk, Gräsö, Östhammar, Uppsala län

Polisrutan Östhammars kommun.

Problem med epa traktorer som går alldeles för fort och där de i många fall är ute och buskör i samhällena. Detta gör många oroliga för att vara ute med rädsla för att det kan ske en olycka.  Som förälder är man ansvarig att kontrollera om ens ungdomars epa går lagligt eller inte. I värsta fall kan man som förälder dömas för tillåtande av olovlig körning och bli av med körkortet. Så var delaktiga i era ungdomars epa traktorer och prata med dem om konsekvenserna.

Det har varit lugnt en tid nu på inbrottsfronten. Men för den sakens skull så är det fortfarande viktigt med koll och att hjälpa varandra om man reser bort.

Veckans redovisning av anmälda brott.

Östhammar: Ofredande mot flicka under 18år på en buss.

Gimo: Narkotikabrott eget bruk.  Stöld i bostad.  Försök till bedrägeri.

Alunda: Stöld genom inbrott i en frisörsalong.  Drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk.  Ofredande mot kvinna.  Smitning från trafikolycksplats.  Olaga hot.

Österbybruk: Olovlig identitetsbedrägeri.   Misshandel.

Gräsö: Kortbedrägeri.

När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. Om det handlar om pågående brott ringer du 112. Vill du skicka mail till mig så har jag adressen. agnetha.degerstedt@polisen.se

Polisinspektör

Agnetha Degerstedt

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra