Karta som med röd fyrkant ramar in Fjärdhundragatan, Grillby, Häggeby, Bålsta, Mästergatan, Grantorp, Enköping, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikbrott Flera trafikbrott rapporteras av polisen i Enköping.

Fjärdhundragatan, Grillby, Häggeby, Bålsta, Mästergatan, Grantorp, Enköping, Uppsala län

Kl 22:38 bötfälls en a-traktorförare på Fjärdhundragatan för att ej ha använt körriktningsvisare. En flygande besiktning genomförs och fordonet måste besiktas om.
Kl 22:48 kör en man i 30-årsåldern för fort på E18 vid Grillby. Han uppvisar ett utländskt körkort som gick ut 2018. Det utgångna körkortet omhändertas.
Kl 23:10 stoppas och kontrolleras en man i 25-årsåldern som kör bil på Boglösavägen. Han har inget körkort med sig, men visar upp en bild i telefonen på ett utländskt körkort. Mannen blir misstänkt för olovlig körning.
Kl 23:50 bötfälls en man i 30-årsåldern för felaktig belysning bak på bilen.
Kl 00:50 stoppas och kontrolleras en manlig bilförare i 25-årsåldern på länsväg 263 vid Häggeby. Han saknar körkort och blir misstänkt för grov olovlig körning. Mannen visar även tecken på att vara narkotikapåverkad. Bilnycklarna omhändertas på plats.
Kl 01:02 stoppas en förare på E18 vid Bålsta. Han är i 60-årsåldern och bötfälls för felaktig belysning. Bilen måste ombesiktas.
Kl 02:43 bötfälls en kvinna i 30-årsåldern för att ha kört bil med dimljus och halvljus på Fjärdhundragatan.
Kl 02:59 bötfälls en man i 20-årsåldern på Mästergatan för felaktig belysning fram på bilen.
Kl 03:26 stoppas en bil på länsväg 263 i höjd med Grantorp. Förare är en man i 20-årsåldern som visar tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannens körkort omhändertas på plats. Som passagerare hade mannen en annan man och tre kvinnor i samma ålder.


Mest läst av andra