Karta som med röd fyrkant ramar in Enköping, Kvarnbergsvägen, Håbo Kommun, Olofsgatan, Uppsala, Dannemoravägen, Österbybruk, Salavägen, Malmagatan, Annelund, Ekolsund, Stockholmsvägen, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikbrott Några trafikbrott som rapporterats under natten.

Enköping, Kvarnbergsvägen, Håbo Kommun, Olofsgatan, Uppsala, Dannemoravägen, Österbybruk, Salavägen, Malmagatan, Annelund, Ekolsund, Stockholmsvägen, Uppsala län

Kl 22:46 genomför en patrull en flygande besiktning av en personbil med släp på Doktor Westerlundsgata i Enköping. Föraren född -96 får en tillsägelse då släpet har körförbud.
Kl 22:57 stoppas en personbil på Doktor Westerlundsgata i Enköping. Bilen har körförbud och föraren bötfälls för otillåten fordonstrafik.
Kl 23:24 stoppas en bil med körförbud på Kvarnbergsvägen i Håbo kommun. Föraren är en man född -92 som bötfälls.
Kl 23:29 kör en man född -99 bil med körförbud på S:t Olofsgatan i Uppsala. Patrullen meddelar rapporteftergift i det här fallet.
Kl 23:38 stoppas en bil med körförbud på länsväg 642, Skuttunge Uppsala, Föraren informeras om körförbudet. 
KL 00:27 ägnar sig en man född -00 åt onödig och störande körning med motordrivet fordon vid bostadsbebyggelse på Dannemoravägen i Österbybruk och bötfälls (1000 kr i böter).
Kl 00:32 kör en man född -00 bil med fel slags lyktor tända på Salavägen i Enköping och bötfälls för detta.
Kl 00:51 kontrolleras föraren av en lastbil på Malmagatan i Enköping. Föraren är en man född -96 och saknar körkort och blir anmäld för grov olovlig körning. Lastbilen har körförbud och avskyltas på plats.
kl 00:56 kör en man född -81 för fort på E18 vid Annelund, Enköping, och bötfälls.
Kl 03:07 stoppas en personbil på E18 vid Ekolsund, Enköping. Föraren är en man född -90 och saknar körkort. Anmälan om grov olovlig körning skrivs.
Kl 05:11 på Stockholmsvägen i Enköping stoppas en bil med körförbud. Föraren är samma förare född -96 som var aktuell kl 00:51 på Malmagatan, men bilen är en annan även om den är likadan. Även denna bil avskyltas och föraren rapporteras för grov olovlig körning.

Mest läst av andra