Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsgatan, Thedde Jensens Gata, Enköping, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka En personbil kör in i ett träd.

Kungsgatan, Thedde Jensens Gata, Enköping, Uppsala län

Polisen får in ett samtal om en singelolycka i korsningen Kungsgatan och Thedde Jensens gata där en personbil har kört in i ett träd.

Enligt en inringare ska det ha varit två unga killar i bilen, och båda ska vara oskadda. Ytterligare en person kontaktar polisen som misstänker att föraren ska ha varit berusad.

När polisen kommer till platsen är föraren inte längre kvar på platsen. Han anträffas på en adress i närheten där det visar sig att det har pågått någon form av fest under natten.

Vid en kontroll blåser föraren, som är en man i 18-årsåldern, positivt och blir medtagen för provtagning. Föraren, som också saknar körkort, blir misstänkt för olovlig körning, olovligt förfogande och rattfylleri alternativt grov rattfylleri. En anmälan om smitning från trafikolycksplats kommer också att skrivas.

Förutom föraren blir ytterligare en man som befinner sig i bostaden medtagen för provtagning. Mannen, som är i övre tonåren, blir misstänkt för ringa narkotikabrott.

Mest läst av andra