Karta som med röd fyrkant ramar in Hjulstabron, Strängnäs, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Kollision mellan lastbil och personbil, söder om Hjulstabron.

Hjulstabron, Strängnäs, Uppsala län

19.33 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på riksväg 55, söder om Hjulstabron. Enligt larmet är det en kollision mellan en lastbil och en personbil.

19.34 Polis på väg.

20.07 Polis på plats.

20.14 Föraren av personbilen har skadats i olyckan och tas omhand av ambulanspersonal. Polisen har ingen ytterligare uppgift om personens skadeläge.

Det är helt stopp för trafik förbi olycksplatsen. Stoppet gäller i båda riktningarna och kommer att bestå i cirka 30 minuter enligt den prognos som finns just nu.

20.33 Föraren av personbilen, en man i 50-årsåldern, har förts till sjukhus i ambulans. Skadeläget är oklart men inte livshotande. Lastbilschauffören, en man i 30-årsåldern, ska inte ha behövt vård från ambulanspersonal.

Olyckan ska ha skett i låg hastighet och det uppges vara glashalt på platsen.

Polispatrullen kommer att skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra