Karta som med röd fyrkant ramar in Filipstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Det har varit ett bråk i en fastighet på Spångberget.

Filipstad, Värmlands län

En kvinna ringer till polisen och uppger att det är väldigt stökigt i hennes bostad. Två män som befinner sig i bostaden bråkar med varandra och man har bland annat använt någon typ av stickvapen mot varandra.

När polisen kommer till platsen har det lugnat ner sig lite. Två personer är skadade men i nuläget finns det inga uppgifter hur allvarligt skadade de är. Ambulansen är på plats men i nuläget har ingen person förts bort av ambulans.

Polisen är på plats för att försöka reda i det som har hänt och varför det har hänt.

UPPDATERING kl.14.21

En man i 25-årsåldern kommer till aktuell bostad och av någon anledning blir det bråk mellan honom och en annan man, som är i 35-årsåldern, som finns i bostaden. 25-åringen går till attack mot 35-åringen och någon form av stickvapen används.

I samband med detta blir också den 25-åriga mannen skadad och han har blivit förd till sjukhus med oklara skador. Hur skadeläget är med 35-åringen är i nuläget oklart.

De inblandade personerna känner varandra.

UPPDATERING kl.14.33

Bostaden kommer att spärras av för teknisk undersökning och kriminaltekniker kommer att åka till platsen.

UPPDATERING kl. 15.09

De båda männen är misstänkta för grov misshandel och båda två är frihetsberövade, alltså gripna. De båda männen är förda med ambulans till sjukhus med oklara skador.

Mest läst av andra