Karta som med röd fyrkant ramar in Gamla Vägen, Koppom, Eda, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Djur Två lösa hundar har angripit en mindre hund som var kopplad och på promenad med sin ägare vid Gamla Vägen i Koppom.

Gamla Vägen, Koppom, Eda, Värmlands län

Den mindre hunden förs till veterinär då de två hundarna bitit den så att den blöder.

De två hundarna har angripit ytterligare en hund och även bitit hundägaren. Polisen är på plats och söker ägaren till hundarna. 

UPPDATERING kl.15.41.

Polisen är på plats och hundarna är nu inne i sin bostad där även ägarna till hundarna finns.

Det vi känner till i nuläget är att en hund är biten och denne är förd till veterinär. En kvinna har blivit biten i armen men eftersom hon hade en tjock jacka på sig blev det inget sår men bettet/betten gjorde ont.

Vi har också fått information om att ytterligare personer kan ha blivit attackerade av dessa hundar. Dessa personer har dock inte hört av sig till polisen vad vi känner till.

Om du har blivit attackerad av en eller två lösa hundar i området runt Gamla Vägen i Koppom under eftermiddagen så vore vi tacksamma om du hörde av dig till Polisen på telefonnummer 11414. Antingen för att tipsa om vart du sett dessa hundar under eftermiddagen eller för att göra en anmälan om du själv har blivit utsatt för attack av hundarna. 

UPPDATERING kl. 16.30

Polisen kommer att skriva en anmälan gällande brott mot lag om tillsyn av hundar och katter samt vållande till kroppsskada. Länsstyrelsen skall även informeras för ett eventuellt kommande beslut om omhändertagande av hundarna.

Mest läst av andra