Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp En kvinna har avlidit till följd av skador.

Karlstad, Värmlands län

Polisen kallas till en fastighet i ett samhälle strax söder om Karlstad under söndagen den 17 juni. Anledningen var att ambulanspersonal anträffat en kvinna i 50-årsåldern som var allvarligt skadad. När polispatrull kom till platsen gjorde man bedömningen att ett brott inte kunde uteslutas och det inleddes en förundersökning gällande misshandel.

Kvinnan fördes till sjukhus med allvarliga skador.

Fastigheten, som är en villa, spärrades av för en brottsplatsundersökning och man påbörjade utredningsåtgärder på plats.

Under morgonen idag kom information till polisen, från sjukvården, att kvinnan avlidit av sina skador. Anhöriga är underrättade.

Brottsrubriceringen ändrades då till att gälla mord alternativt dråp. Men det handlar fortfarande om att vi inte kan utesluta att ett brott har skett, därför pågår det en förundersökning. Polisen kommer fortsätta att utföra de utredningsåtgärder som krävs för att fastställa om ett brott begåtts eller inte.

Det finns ingen frihetsberövad eller misstänkt i utredningen.

Mest läst av andra