Karta som med röd fyrkant ramar in Gästhamnen, Säffle, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Motorfordon, stöld En husbil är stulen i Säffle.

Gästhamnen, Säffle, Värmlands län

En person ringer till polisen och uppger att en person precis slagit sig in hans husbil och kört från platsen. Troligtvis tjuvkopplade personen husbilen.

Anmälaren uppger att han ställde sig framför fordonet för att förhindra att personen, troligtvis en man, skulle köra från platsen. Personen som stulit husbilen körde dock iväg ändå. Anmälaren var tvungen att flytta på sig så att han inte blev påkörd.

Det kan eventuellt finnas ett samband med stölden i gästhamnen tidigare under morgonen och polisen är på plats och undersöker saken.

UPPDATERING kl. 11.25

En person, en man i 30-årsåldern, är frihetsberövad som misstänkt för stöld av husbilen. Mannen skall ha varit inblandad i en olycka i höjd med Avelsäter och när polisen kom till platsen kunde han frihetsberövas. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Polisen kommer nu att föra mannen till polisstationen för att hålla förhör med honom och därefter kommer en åklagare att besluta om han skall vara fortsatt frihetsberövad eller inte.

Mest läst av andra