Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Storfors, Säffle, Karlstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i Polisområde Värmland.

Värmland, Storfors, Säffle, Karlstad, Värmlands län

Storfors
01.28: I samband med en trafikolycka misstänks en man i 20-årsåldern för rattfylleri. Analys får utvisa om misstanke mot mannen kvarstår.

Säffle
01.29: En man i 45-årsåldern misstänks för falsklarm. Mannen har påkallat och uppgett att han utsatts för brott vilket inte kan styrkas av mannen när patrullen anländer plasten.

Storfors
02.31: I samband med ett omhändertagande enligt LOB, Lag om omhändertagande, av en kvinna i 30-årsåldern spottar hon på polisman. Polispatrull skriver en anmälan om förgripelse mot tjänsteman.

Karlstad
04.54: Väktare mottar larm på en fastighet där flera företag har sin adress. Väktare iakttar brytmärken när denne anländer. Om eller vad som är stulet är oklart. Polispatrull upprättar anmälan stöld genom inbrott med tre olika målsäganden.

Det har inträffat sju viltolyckor under natten, inga personskador är inrapporterade med anledning av dem. Polispatruller har genomfört ett antal person samt fordonskontroller. Det har även hanterats ärende med psykisk ohälsa.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra