Karta som med röd fyrkant ramar in Varberga, Värmland, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natens händelser i region Bergsslagen.

Varberga, Värmland, Värmlands län

Natten i region Bergsslagen har varit relativt lugn. Vår regionala ledningscentral har hanterat 99 stycken händelser mellan 22.00 och 06.00 varav de allra flesta varit av rutinkaraktär som till exempel stoppande och kontrollerande av fordon och personer. 

Ett par händelser sticker dock ut i Örebro

Större bråk i närheten av Trängens IP.

Det kommer in samtal, strax efter 21.00, om ett större bråk bland ungdomar vid Trängens IP. Till en början hittar patrullen inget som tyder på att något hänt men efter lite eftersökningar anträffas en lindrigt skadad person. Flera personer frihetsberövas i Varberga efter att man sökt en stund efter de inblandade personerna och en förundersökning gällande grov misshandel är inledd. Någon form av tillhygge har använts.

En person har blivit utsatt för  misshandel/rånförsök på Öster.

Strax efter 02.00 är det fyra personer som har tagit kontakt med en man, utomhus, och därefter har i vart fall en av dem slagit mannen. Mannen uppfattade det som att de fyra försökte råna honom.  De försvann från platsen men kunde frihetsberövas efter en stunds sökande  i området. Den utsatte mannen fick inga skador.

Polisen Värmland

Mest läst av andra