Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Sörmon, Hamngatan, Säffle, Sundsgatan, Spelande, Hagfors, Grums, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här följer en sammanfattning av nattens händelser.

Karlstad, Sörmon, Hamngatan, Säffle, Sundsgatan, Spelande, Hagfors, Grums, Värmlands län

Karlstad

22.26: En singelolycka inträffar på E18 vid Sörmon efter att ett däck på en lastbil gått sönder. Chauffören ska ha klarat sig från fysiska skador men blivit chockad. Med anledning av olyckan var det vissa hinder i trafiken men vid 00.24 var lastbilen inte längre kvar på vägen.

22.41: En personbil stoppas längs Hamngatan och föraren, en kvinna i 20-årsåldern får en ordningsbot för otillåtet antal passagerare i bilen.

Säffle

22.07: En patrull stoppar en bil på grund av att föraren spelar hög musik. Föraren får en ordningsbot och blir avvisad från centrum och personens vårdnadshavare blir också kontaktade.

23.59: Längs Sundsgatan stoppas en förare och får en ordningsbot för högt spelande musik. Föraren blir också avvisad från centrum.

Hagfors

22.48: Patrull kallas till en adress i Hagfors med anledning av något bråk som inträffat mellan två personer. En man i 50-årsåldern blir misstänkt för misshandel av en man i 25-årsåldern. Samtidigt blir mannen i 25-årsåldern misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Grums

01.12: Patrull kontrollerar en person i centrala Grums som sitter i en stillastående bil. Personen är en man i 20-årsåldern som nu är misstänkt för ringa narkotikabrott innehav samt eget bruk.

03.03: Det kommer in samtal gällande en fest där flera personer uppges ha hamnat i slagsmål där det ska ha utdelats både sparkar och slag. Det upprättas en anmälan samt motanmälan om misshandel.

Mest läst av andra