Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de händelser som polisen har hanterat. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de händelser som polisen har hanterat.

Karlstad, Norrstrand, Arvika, Herrhagen, Kristinehamn, Broängen, Värmlands län

Brand, Karlstad kl. 22.20

Det har brunnit i en soptunna utanför en villa på Norrstrand. Det är oklart hur branden har startat och man skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Trafikolycka, smitning från, Arvika kl. 22.25

En bilist har kört in i en annan bil och därefter har bilisten sprungit från platsen. Polisen har varit på plats och spårat med bland annat en hundpatrull utan att hitta föraren. Det finns ingen information om att någon person blev skadad. Polisen skriver en anmälan om smitning från trafikolycksplats.

Rattfylleri, Karlstad kl. 00.45

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Herrhagen. Bilisten, en kvinna i 25-årsåldern, får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till brott.

Rattfylleri, Karlstad kl. 01.32

En bilist är misstänkt för flera brott i samband med att han, en man i 20-årsåldern, blir stoppad av en polispatrull. Mannen är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd, han hade en mindre mängd misstänkt narkotika på sig och han hade registreringsskyltar, tillhörande en annan bil, i sin bil. Han saknar dessutom körkort. Mannen blir misstänkt för olovlig körning, drograttfylleri, ringa narkotikabrott samt egenmäktigt förfarande.

Narkotikabrott, Kristinehamn kl. 03.26

En kvinna i 30-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika i Broängen. Hon är dessutom misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav av en mindre mängd misstänkt narkotika. Kvinnan fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till brott.

Stöld, Kristinehamn kl. 06.30

Samma kvinna som tidigare under natten har varit misstänkt för ringa narkotikabrott är dessutom misstänkt för stöld, alternativt häleri, då en patrull kontrollerar henne på en misstänkt stulen cykel i Bro. Cykeln är tagen i beslag för att säkerställa målsägandens rätt.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat fem viltolyckor utan personskada. Vi har omhändertagit en person för LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.  

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra