Karta som med röd fyrkant ramar in Torsby, Filipstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en mycket lugn natt i länet. Nedan följer några av de händelser vi har hanterat

Torsby, Filipstad, Värmlands län

Misshandel, Torsby kl. 22.07

En man är misstänkt för att ha misshandlat sin sambo i deras gemensamma bostad. Mannen blev gripen av polispatrull och efter förhör med honom beslutade en åklagare att han skulle vara fortsatt frihetsberövad och han är numera anhållen. Mannen, som är i 55-årsåldern, är misstänkt för misshandel och olaga hot. Det finns ingen information om att kvinnan, även hon i 55-årsåldern, ska ha behövt uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Stöld/inbrott, Filipstad kl. 00.28

En man ser hur en annan man försöker bryta upp fönstret till hans bostad. Bostadsinnehavaren skriker åt den misstänkta mannen som försvinner från platsen. Polisen har varit på plats och sökt efter spår efter den misstänkta mannen. Man skriver en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

Utöver detta har vi bland annat hanterat ett ärende gällande LOB och 5 viltolyckor utan personskada.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra