Karta som med röd fyrkant ramar in Forshaga, Karlstad, Våxnäs, Arvika, Säffle, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal lördagsnatt i länet. Nedan följer några av de ärenden som vi har hanterat.

Forshaga, Karlstad, Våxnäs, Arvika, Säffle, Värmlands län

Rattfylleri, Forshaga kl. 23.18

En motorcyklist har kört in i ett räcke med en crossmotorcykel. Föraren, en man i 40-årsåldern, blir skadad och får åka med ambulansen till sjukhus. Mannen blir misstänkt för rattfylleri, vårdslöshet i trafik och olovlig körning.

Misshandel, Karlstad kl. 02.32

En man har misshandlat en kvinna utomhus i Våxnäs. En person ringer till polisen och säger att han ser att en kvinna blir misshandlad. Polisen har varit på platsen och man har identifierat en man i 25-årsåldern som misstänkt för misshandel. Kvinnan, som är i 20-årsåldern, fick åka med ambulans till sjukhus för vård av sårskador i huvudet. Det är för presstalespersonen oklart om det handlar om våld i nära relation men den misstänkte blev inte gripen. Däremot blev han omhändertagen enligt LOB.

Misshandel, Arvika kl. 02.44

En man har blivit misshandlad utomhus i centrum. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om misshandel. Det fanns ingen misstänkt kvar på platsen när patrullen kom dit och ingen person finns uppsatt som misstänkt. Den utsatta mannen, som är i 50-årsåldern, fick åka till sjukhus för vård av sina skador. Det är oklart vilka skador han hade men han var vid medvetande.

Misshandel, Säffle kl. 02.52

En man har av okänd anledning blivit arg och har slagit sönder en glasruta i Östra Innerstaden. Hans kompis som är med på platsen försöker lugna mannen men blir då puttad och tappar balansen. Han försöker ta emot sig men skär sig då på den skadade glasrutan. En man i 25-årsåldern blir misstänkt för skadegörelse och misshandel. Det är för presstalesperson oklart om den utsatta mannen, även han i 25-årsåldern, har besökt sjukvård eller inte.

Utöver detta har vi bland annat hanterat sex misstänkta rattfyllerister i länet. Vi har även hanterat åtta viltolyckor utan personskada. Nio personer är omhändertagna enligt LOB och vi har hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Mest läst av andra