Karta som med röd fyrkant ramar in Arvika, Myråsen, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Arvika, Myråsen, Värmlands län

Trafikbrott, Arvika kl. 23.05

En bilist, en man i 40-årsåldern, är misstänkt för grov olovlig körning efter att ha blivit stoppad av en patrull i Myråsen. Mannen var dessutom misstänkt för rattfylleri men efter provtagning så visade det sig att provet inte kom upp till straffbar gräns alkohol i utandningsluften.

Misshandel, Kil kl. 00.42

En man i 45-årsåldern har blivit utsatt för en misshandel, utomhus i centrum, av för honom okända personer. Mannen åkte med ambulans till sjukhus med oklara skador. Polisen skriver en anmälan om misshandel och utredningen får visa vad det är som har hänt.

Misshandel, Arvika kl. 01.14

En man i 25-årsåldern har blivit utsatt för en misshandel utomhus, i centrum, av en eller flera okända personer. Polisen skriver en anmälan om misshandel för att utreda vad som har hänt. Det är för presstalespersonen oklart om den utsatta mannen har uppsökt sjukvård.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 16 personer eller fordon, omhändertagit fyra personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, och hanterat en viltolycka utan personskada. Vi har också hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Mest läst av andra