Karta som med röd fyrkant ramar in Årjäng, Hagfors, Karlstad, Arvika, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Årjäng, Hagfors, Karlstad, Arvika, Värmlands län

Misshandel, Årjäng kl. 22.09

En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha slagit sin hustru, som är i 25-årsåldern, i deras bostad. Mannen blir omhändertagen enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, och han är i nuläget misstänkt för misshandel i nära relation, hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. Kvinnan har inte uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Misshandel, Hagfors kl. 22.52

En man i 50-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en kvinna i 40-årsåldern i en bostad. De båda känner varandra men det är oklart vilken typ av relation de har till varandra. Kvinnan blir körd av patrullen till en anhörig och patrullen skriver en anmälan om misshandel. Kvinnan har inte uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Trafikolycka, Karlstad kl. 23.43

En bilist, en man i 45-årsåldern, är misstänkt för vårdslöshet i trafik efter att ha somnat vid ratten under färd. På grund av det har mannen kört av vägen. Mannen uppgav smärta i nacken men det är, för presstalespersonen, oklart om han åkte med ambulans till sjukhus eller inte.

Misshandel, Hagfors kl. 00.15

Två män, den ena i 30-årsåldern och den andra i 20-årsåldern, är misstänkta för misshandel mot varandra. De båda är grannar med varandra och av okänd anledning har de blivit osams. Ambulanspersonal har undersökt de båda männen på plats men det är oklart för presstalespersonen om de har åkt med till sjukhus. Patrullen skriver anmälan och motanmälan om misshandel.

Stöld/inbrott, Arvika kl. 02.20

Två män, den ena i 50-årsåldern och den andra i 40-årsåldern, är misstänkta för stöld genom inbrott på ett företag i Gate. De båda männen blev gripna av patrullen och efter förhör beslutade en åklagare att de skulle vara fortsatt frihetsberövade och de är numera anhållna. De har brutit sig in på ett inhägnat område och stulit bland annat koppar.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat nio personer eller fordon, hanterat två trafikbrott utöver ovan nämnda trafikolycka, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat en viltolycka utan personskada.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra