Karta som med röd fyrkant ramar in Grums, Sunne Kommun, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natten har ur en polisiär synvinkel varit mycket lugn

Grums, Sunne Kommun, Värmlands län

Grums

00.40: Polispatrull kallas till Grums med anledning av att vittne ringer om att de iakttagit en påverkad person. Patrullen träffar på en man 35-årsåldern, mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Beslut om provtagning på mannen inhämtas. Vid visitation av mannen anträffas också misstänkt narkotika som tas i beslag. Analys av provtagningen och beslaget får påvisa om mannen fortsatt kan misstänkas för brott. Rubriceringarna på polisanmälan är narkotikabrott/ innehav samt eget bruk. Efter provtagning fattades beslut om att mannen ej är i stånd att ta hand om sig själv, mannen omhändertas enligt LOB, lag omhändertagande av berusad person.

Sunne

04.37: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist på LV 241 i Sunne kommun. Vid kontroll saknar föraren behörighet att framföra körkortspliktigt fordon. Mannen har tidigare lagförts för samma brott varpå en anmälan gällande grov olovlig körning upprätts.

Patruller i tjänst har även hanterat berusade personer. Viltolyckor i trafiken samt ägnat sig åt fordon samt personkontroller.

Mest läst av andra