Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Våxnäs, Kristinehamn, Björneborg, Hagfors, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Karlstad, Våxnäs, Kristinehamn, Björneborg, Hagfors, Värmlands län

Karlstad

01.04: Anmälare ringer in med anledning av att de sett personer använda sig av grön laser i Våxnäs. Två personer påträffas vid platsen och de kan äverlämnas till vårdnadshavare. En polis blev beskjuten i ögonen med grön laser och fick uppsöka sjukvård men kunde senare lämna och återgå i tjänst igen. Lasern togs om hand av patrullen och det har skrivits en anmälan om misshandel.

Kristinehamn

03.24: En trafikolycka inträffar på riksväg 26 i Björneborg med fyra personer inblandade. Föraren uppger att denne tvingades väja för ett djur vilket orsakade olyckan. Samtliga personer fick lämna med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Hagfors

06.16: Två personbilar krockar i Hagfors men ingen person ska ha behövt följa med ambulans för kontroll. En förare i 20-årsåldern får en ordningsbot för att inte ha iakttagit väjningsplikt.

Mest läst av andra