Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstads Kommun, Tingvallastaden, Arvika, Sunne, Bäckebron, Fagerås, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Karlstads Kommun, Tingvallastaden, Arvika, Sunne, Bäckebron, Fagerås, Värmlands län

Karlstad

00.19: Patrull kallas till en camping i Karlstads kommun med anledning av en misshandel. En man misstänks ha slagit en kvinna på campingen och det upprättas en anmälan om misshandel.

00.43: En person under 18 år blir misstänkt för missbruk av urkund efter att ha använt någon annans id-handling i ett försök att bli insläppt på en pub i Tingvallastaden.

03.08: En man i 60-årsåldern blir misstänkt för sexuellt ofredande efter att han ska ha antastat en kvinna i 20-årsåldern.

Arvika

03.36: En person ringer in med anledning av att denne bevittnat hur en man slagit en kvinna i centrala Arvika. Kvinnan som är i 25-årsåldern ska inte ha haft behov av ambulansvård. Det upprättas en anmälan om misshandel.

Sunne

05.54: I höjd med Bäckebron på E45 inträffar en singelolycka med en bil som voltar. Föraren, en kvinna i 70-årsåldern, får följa med ambulans för kontroll av sina skador. Bärgare har kört bort fordonet.

Kil

23.06: Räddningstjänsten larmas till en adress utanför Kil med anledning av att en äldre lada börjat att brinna. Ladan fick brinna ner och det finns ingen misstanke om brott.

01.25: I Fagerås stoppas ett fordon på E45 och föraren, en man i 30-årsåldern, får böter då han kört för fort.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra