Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Herrhagen, Sunne, Filipstad, Kristinehamn, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet

Karlstad, Herrhagen, Sunne, Filipstad, Kristinehamn, Värmlands län

Karlstad
23.57. Polis beordras ut till en adress med anledning av att en man i 30-årsåldern har krossat en ruta till en butik. Mannen anträffas och avlägsnas från platsen. Han är misstänkt för skadegörelse samt narkotikabrott, innehav.

02.29. Vid kontroll av en bilist på Herrhagen uppstår misstanke om flera brott. En kvinna i 40-årsåldern blir misstänkt för grov olovlig körning då hon saknar behörighet att framföra ett körkortspliktigt fordon samt det faktum att hon tidigare lagförts för liknande brottslighet. En passagerare, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för ringa narkotikabrott, häleri samt brott mot knivlagen.

Sunne
00.11. Trafikbrott. Patrull stoppar och kontrollerar en bilist i centrala Sunne. Två böter utfärdas, dels för trasig lykta, dels för att det befann sig alldeles för många passagerare i fordonet. Samtliga inblandade är i 20-årsåldern.

Filipstad
01.46. Trafikolycka. En bilist körde av vägen i hög hastighet och ut i skogen. Orsaken till olyckan ska ha varit att ett rådjur sprang ut framför bilisten som fick vattenplaning till följd av detta. Föraren, en man i 20-årsåldern, blev allvarligt skadad vid händelsen och fördes till sjukhus. Ingen misstanke om brott. Det är oklart för presstalespersonen hur skadeläget är med mannen i nuläget.

Kristinehamn
04.46. Misshandel. En kvinna i 60-årsåldern misstänks för ringa misshandel efter att ha slagits med ett kvastskaft på en adress.

I övrigt har patrullerna sedvanligt kontrollerat personer och fordon, mottagit samtal om stök och fylla samt högtspelande musik från fordon av olika slag. Vi har även hanterat ärenden kopplat till psykisk ohälsa och tagit med personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Mest läst av andra