Karta som med röd fyrkant ramar in Kristinehamn, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet

Kristinehamn, Värmlands län

Kristinehamn

01.22. Grovt rattfylleri. Patrull stoppade och kontrollerade ett fordon i Landa. Misstankar uppstod om att föraren, en ung man i de övre tonåren, var påverkad av alkohol. Mannen blåste positivt i sållningsinstrumentet och en anmälan gällande grovt rattfylleri upprättades.

Hagfors

04.40. Trafikolycka. En bilist körde under morgonen av riksväg 62 i höjd med Norra Råda. I bilen satt två personer varav föraren, en man i 60-årsåldern, fick föras med ambulans till sjukhus. Patrullen har skrivit en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Karlstad

04.29. Djurhantering. Samtal kommer in till polisen med anledning av att två kor befann sig på Universitetsgatan på Kronoparken och därefter lade sig utanför universitets bibliotek. Händelsen lämnades utan åtgärd då korna inte påverkade trafiken. Deras rättmätige ägare kunde senare under morgonen komma och ta hem dem. 

I övrigt har patrullerna hanterat rutinärenden.

Det har dock varit ett par viltolyckor i länet under natten, främst i de norra delarna. Med anledning av detta vill Polismyndigheten skicka med information om hur du som förare ska gå tillväga ifall du kör på något vilt.

Mest läst av andra