Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Karlstad, Norrstrand, Säffle, Nysäter, Grums, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till måndag polisområde Värmland

Värmland, Karlstad, Norrstrand, Säffle, Nysäter, Grums, Värmlands län

00.21 Karlstad. Skadegörelse. Man i trettiofemårsåldern misstänkt för skadegörelse efter att meddelst cykel kört på en bil så fordonsskador uppstått. Händelsen inträffade på Norrstrand i Karlstad.

04.31 Säffle. Rattfylleri. Man i sextioårsåldern misstänkt för rattfylleri efter kontroll på E18 vid Nysäter. Blåst positivt i sållningsinstrument och förd till kroppsbesiktning.

05.42 Kil. Olaga hot. Man i tjugofemårsåldern misstänkt för olaga hot efter att ha hotat, spottat och betett sig illa efter att det påtalats att han färdades på tåg utan biljett.

06.07 Grums. Stöld genom inbrott. Inbrott i förskola. Har skett någon gång under helgen. Oklart vad som stulits men stor oreda på platsen.

I övrigt några rapporterade viltolyckor och rutinkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra