Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Säffle, Karlstad, Torsby, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av händelser som inträffat i polisområde Värmland under natten

Värmland, Säffle, Karlstad, Torsby, Värmlands län

Säffle
23.07: En yngling under 18-år stoppas i en A-traktor. Vid kontroller och nykterhetsprov blåser ynglingen positivt. Provtagning genomförs och analys får utvisa om misstanken kvarstår. Vårdnadshavare underrättade.

Karlstad
00.49: En man i 25-årsåldern misstänks för narkotikabrott eget bruk och brott mot knivlagen efter att ha kontrollerats på en krog i Karlstad. Mannen medtogs för provtagning, analys får utvisa om misstanken gällande narkotikabrottet kvarstår.

Torsby
01.59: En man i 40-årsåldern misstänks ha misshandlat en mani 18-årsåldern i Torsby centrum. Målsäganden har behövt söka sjukvård, skadeläge är okänt.

Karlstad
02.17: Polispatrull tar upp en anmälan misshandel samt motanmälan misshandel i anslutning till en krog i centrala Karlstad. Målsägande samt misstänkt är en kvinna i 20-åråsldern samt en i liknande ålder.

03.19: En man i 60-årsåldern misstänks för vårdslöshet i trafik efter att ha orsakat en olycka. Mannen har kört in i en stolpe varpå skador som medfört att fordonet tvingats bärgats från platsen.

03.50: En man i 25-årsåldern misstänks för misshandel i anslutning till en bensinstation i Karlstad. Detta efter att två män och två kvinna varit oense. Det saknas vidare information om målsäganden och skadebild.

Polispatruller har i övrigt ägnat sig åt rutinärende och trygghetsskapande. Det har också kontrollerats flertalet bilister och personer.

Mest läst av andra