Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Karlstad, Torsby, Skillingsfors, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i Polisområde Värmland

Värmland, Karlstad, Torsby, Skillingsfors, Värmlands län

Karlstad
00.15: En gäst på en pub i Karlstad anmäler en ordningsvakt för misshandel, gästen är en man i 45-årsåldern. Polispatrull mottar även en motanmälan från ordningsvakterna gällande våldsamt motstånd.

00.18: En man i 50-årsåldern avvisas från en pub i Karlstad. Mannen uppträder påverkat och misstänks för narkotikabrott, eget bruk. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

01.24: En yngling under 18 år misstänks för narkotikabrott, innehav samt bruk. Analyser av provtagning samt misstänkt narkotika kommer utvisa om misstankar kommer kvarstå. Vårdnadshavare informerade.

Torsby
01.42: Polispatrull kallas till Torsby centrum, anledningen är att flertalet personer slåss. Ärendet kommer utredas som misshandel. Det blir flertalet anmälningar och motanmälningar i rubricering misshandel.

Skillingsfors
00.09: En fullt utvecklad villabrand. Brandplatsen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer genomföras när så är möjligt.

Det har varit högt inflöde av ärende till polisen under natten. Det har hanterats ärende kring psykisk ohälsa och man har genomfört person samt fordonskontroller. I Polisområde Värmland har det omhändertagits fem personer enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person från klockan 21 på lördagskvällen.

Mest läst av andra