Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Karlstad, Kronoparken, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Värmland, Karlstad, Kronoparken, Värmlands län

Karlstad, brott mot knivlagen
23.59: Patrull genomför fordonskontroll i Kronoparken, i fordonet anträffas en kniv. Föraren som är i 35-årsåldern misstänks för brott mot knivlagen.

Karlstad, olaga hot
00.48: En man och en kvinna, båda i tjugoårsåldern uppger att det blivit hotade av en man, även han i 20-årsåldern. Polispatrull upprättar anmälan olaga hot.

Karlstad, narkotikabrott
02.42: Polispatrull kontrollerar en man i 45-årsåldern. Under kontrollen anträffas misstänkt narkotika som tas i beslag, analys får utvisa vilken substans som anträffats och om den är olaglig. Mannen var även eftersökt av annan myndighet varför mannen omhändertogs och överlämnades till den samma.

Under natten har det hanterats ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Nattens händelser i Värmland: Brott mot knivlagen, olaga hot och narkotikabrott

Alternativ text:

Vid 23.59 genomförde en patrull en fordonskontroll i Kronoparken i Karlstad, där man hittade en kniv i fordonet. Föraren, en 35-årig man, misstänks nu för brott mot knivlagen.

Vid 00.48 uppger en man och en kvinna i tjugoårsåldern att de blivit hotade av en annan man i 20-årsåldern. Polisen har upprättat en anmälan om olaga hot.

Klockan 02.42 kontrollerade polisen en 45-årig man och hittade misstänkt narkotika. Substansen har tagits i beslag för analys. Mannen var även efterlyst av en annan myndighet och har nu omhändertagits av dem.

Under natten har polisen också hanterat ärenden med psykisk ohälsa samt ägnat sig åt trygghetsskapande åtgärder. Ett stort antal personer och fordon har kontrollerats i hela polisområdet.

Mest läst av andra