Karta som med röd fyrkant ramar in Värmlands, Karlstad, Färjestad, Årjäng, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer några ärenden polisen har hanterat i Värmlands län under natten.

Värmlands, Karlstad, Färjestad, Årjäng, Värmlands län

Karlstad: 

Ett par personer har under natten omhändertagits eller avlägsnats av polis för berusning i Karlstad.  

02:38: En person larmade polisen då denne låg bakom en bil som vinglade kraftigt, korsade filer och körde över hastighetsbegränsningarna. I Färjestad fick polisen stopp på bilen och föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri. 

Årjäng

00:36: En man i 25-årsåldern kontrollerades av polis och uppvisade tecken på narkotikapåverkan. Efter provtagning misstänks han för ringa narkotikabrott. 

01:36: En man i 20-årsåldern misstänks för våld mot tjänsteman och blåljussabotage efter att stök uppstått på Årjängs marknad. Mannen har utdelat ett slag mot en polis och ingripit i polisens arbete. Polisen har inte behövt uppsöka vård för skadorna. Mannen omhändertogs av polis enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra