Karta som med röd fyrkant ramar in Värmlands, Karlstad, Domkyrkan, Tingvallastaden, Kristinehamn, Storfors, Sunne, Spelande, Årjäng, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer några ärenden som polisen hanterat under natten i Värmlands län.

Värmlands, Karlstad, Domkyrkan, Tingvallastaden, Kristinehamn, Storfors, Sunne, Spelande, Årjäng, Värmlands län

Karlstad

23:30: Polisen fick larm om ett större bråk som utbrutit vid Domkyrkan. Ingen skadad anträffades på platsen. En person blev avlägsnad från platsen. 

01:15: En man ska ha blivit slagen av en annan man på en krog i Tingvallastaden. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och den misstänkte blev avlägsnad från platsen. Målsägande har inte behövt uppsöka vård. 

01:43: Polisen grep inatt en man i 30-årsåldern som misstänks för två fall av misshandel på en adress i Karlstad. Det ena fallet gäller misshandel i nära relation där en kvinna är målsägande och det andra fallet gäller en kvinna som också befann sig på adressen. Han är även misstänkt för ringa narkotikabrott avseende eget bruk. 

02:56: Polisen träffade på en kvinna i 20-årsåldern i Tingvallastaden som uppgav att hon fått sin handväska stulen av okända gärningsmän. En anmälan har upprättats gällande grov stöld. 

Kristinehamn

01:02: En man blev omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) på en krog i Kristinehamn. Mannen misstänks för skadegörelse, våldsamt motstånd och ringa narkotikabrott avseende eget bruk.

Storfors: 

23:37: En anmälan har upprättats om brott mot alkohollagen då flera minderåriga kört A-traktor och druckit alkohol på en parkering i Storfors. Polisen direktförverkade alkoholen och tog föräldrarkontakt. 

Sunne

02:05: Ordningsbot utfärdades till en man i 25-årsåldern för högt spelande musik i fordon. 

Årjäng

02:16: Ordningsbot utfärdad till en man i 20-årsåldern för högt spelande musik i fordon. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra