Karta som med röd fyrkant ramar in Asphyttegatan, Kungsgatan, Filipstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Samtal om att någon krossat ett skyltfönster till en frisörsalong och tagit sig in i lokalen på Asphyttegatan.

Asphyttegatan, Kungsgatan, Filipstad, Värmlands län

Det var vid anmälningstillfället okänt i detalj vad soms eventuellt hade stulits. Någon gärningsman fanns inte kvar vid polispatrullens ankomst.

Under pågående brottsplatsundersökning får patrullen 04:16 larm om ytterligare ett inbrott i centrala Filipstad. Den här gången från en blomsterhandel på Kungsgatan. Då patrullen kommer fram dit ser man hur en man springande lämnar platsen. Han hinns dock snabbt upp av patrullen och han grips misstänkt för stöld genom inbrott. Det är ännu okänt i detalj vad som stulits. Den misstänkte är en man i 45-årsåldern. Det kan inte uteslutas att denne man förövat båda inbrotten.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra