Karta som med röd fyrkant ramar in Långövägen, Marieberg, Lexus, Karlstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Kl 08:28 upptäcks att en bil stulits under natten, ur ett garage på Långövägen i Marieberg.

Långövägen, Marieberg, Lexus, Karlstad, Värmlands län

Bilen är en svart Lexus med reg. nr: KYE627

Uppdatering 10:20.                                                                                                                                                     Den stulna Lexusbilen har varit inblandad i en trafikolycka på Ågatan, centralt i Fagerås i Kil. Enligt initiala uppgifter ska tre bilar varit inblandade i kollissionen. Den stulna bilen och ytterligare en bil, har smitit från olycksplatsen i riktning mot E45.

Inga personskador har rapporterats i anledning av trafikolyckan.

Uppdatering 12:30.                                                                                                                                                     Det är nu klarlagt att den andra bilen som lämnade platsen också är stulen. De är en grå VW-buss Caravelle, med reg. nr: CDJ498. I den tredje bilen som var inblandad i sammanstötningen fanns personer som identifierat VW-bussen som deras arbetsfordon, och som stulits tidigare under morgonen i Kil. De stannade på platsen för att konfrontera föraren, men den bil de färdades i påkördes av VW-bussen då den och den andra stulna bilen lämnade platsen.

De stulna bilarna har ännu inte anträffats.

Mest läst av andra