Karta som med röd fyrkant ramar in Råtorp, Karlstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikbrott En ung man är misstänkt för vårdslöshet i trafik i Råtorp.

Råtorp, Karlstad, Värmlands län

En polispatrull skall stoppa och kontrollera ett fordon och då är det ett annat fordon som kör iväg snabbt, bort ifrån polispatrullen.

Patrullen följer efter bilen som körde iväg snabbt och den stannar . Två personer springer från platsen och föraren av bilen kör återigen iväg med bilen. Polispatrullen lyckas få stopp på bilen efter ett par hundra meter och föraren, en ung man i 16-årsåldern kan gripas som misstänkt för bland annat grov vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Det fattas dock beslut om att föraren inte skall vara fortsatt frihetsberövad.

Förarens föräldrar skall kontaktas. 

En annan polispatrull lyckades få tag i en av de passagerare som sprang från platsen men i nuläget är det oklart vilket kön och vilken ålder det är på den personen.

UPPDATERING kl.15.58

Patrullen som kontrollerat föraren misstänker att han är påverkad av narkotika och han får därför följa med patrullen för provtagning. Resultatet på det provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri genom påverkan av narkotika.

Mest läst av andra