Karta som med röd fyrkant ramar in Hammaröleden, Herrhagen, Dingelsundsvägen, Karlstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Ytterligare tre trafikolyckor har inträffat i Karlstad och på Hammarö

Hammaröleden, Herrhagen, Dingelsundsvägen, Karlstad, Värmlands län

Olycka Karlstad, 16.43: En kökrock med tre bilister har inträffat på Hammaröleden, i höjd med Herrhagen. Olyckan ska ha skett då en av bilisterna kört in i baken på framförvarande fordon. 

Polis är på väg till platsen. Skadeläget för de inblandade är oklart.

Uppdatering 17.56: En man i 20-årsåldern är misstänkt för vållande till kroppsskada. Detta efter att inte ha anpassat avståndet till framförvarande fordon. Två kvinnor är avförda med ambulans till sjukhus. Totalt var fyra bilister inblandade i olyckan. 

Olycka Hammarö, 16.11: Strax efter klockan 16 inträffade en påkörningsolycka där en bilist körde in i fordonet framför på Dingelsundsvägen på Hammarö. Totalt ska det vara fem personer inblandade, varav tre är små barn. Det ska gå att passera olycksplatsen, men det är skräpigt på vägbanan. Ingen person ska ha kommit till skada enligt de första uppgifterna från platsen.

Uppdatering 17.54: En av förarna har tilldelats böter då hon inte anpassat avståndet till framförvarande fordon.

Olycka Karlstad 17.21: Vid Orrholmen, länsväg 236, inträffade ännu en trafikolycka vid 17.18. En motorcykel körde då in i en personbil. Det ska ha gått bra med de inblandade. Olyckan skedde i andra körfältet där den första olyckan inträffade. 

Polisen vädjar nu till allmänheten att ta det varsamt i trafiken, vi har sett ett flertal olyckor nu inom loppet av två timmar. Håll avstånd, håll fokus på vägbanan och håll hastighetsbegränsningarna. 

Mest läst av andra