Karta som med röd fyrkant ramar in Brattfors, Filipstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, singel En olycka har skett på Rv63 i höjd med Brattfors.

Brattfors, Filipstad, Värmlands län

SOS-Alarm meddelar att en bilist har kört av vägen på Rv63 i höjd med Brattfors. Enligt SOS skall tre personer ha färdats i bilen. I inledningsskedet verkar i vart fall en person vara allvarligt skadad.

Polisen är på väg till platsen.

UPPDATERING kl. 08.33

En person sitter kvar i fordonet, det är oklart om personen sitter fast. En person är lindrigt skadad och den tredje personen verkar ha lämnat olycksplatsen.

Vägen är helt avspärrad och man inväntar en ambulanshelikopter.

UPPDATERING kl. 09.16

Polisen kommer att ta aktuellt fordon i beslag och inväntar bärgare. Vägen är fortsatt avstängd.

Det finns ännu ingen information om någon person har lämnat platsen i ambulans.

UPPDATERING kl.0.29

Den person som är allvarligt skadad, en man i 30-årsåldern, har åkt med ambulanshelikoptern till sjukhus. Det finns ingen uppdatering gällande den lindrigt skadade.

Vi har ännu inte hittat den person som har lämnat olycksplatsen. Anledningen till att personen har lämnat platsen kan vara flera olika saker. Man kan ha blivit skadad och med anledning av det tagit sig från platsen men man kan också ha velat undvika att vara på plats när polis kom dit.

UPPDATERING kl. 11.23

Vägen är återigen öppen för trafik.

Polisen har inlett förundersökning gällande grov vårdslöshet i trafik, vållande till kroppskada samt drograttfylleri. I nuläget är det inte helt klarlagt vem som var förare av bilen.

Den person som lämnade olycksplatsen, en man född 92, är anträffad i Brattfors.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra