Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bedrägeri En person gripen efter bedrägeri mot hotell

Skellefteå, Västerbottens län

Polisen larmades till ett hotell i centrala Skellefteå sedan personal ringt och meddelat att de hade två personer som checkat in som stämde in på ett signalement som de tagit emot från ett annat hotell. Personerna med signalementet skulle tidigare under lördagen ha smitit från en hotellnota på det första hotellet. På plats greps en man född i början på 90-talet, en kvinna född i slutet av 80-talet identifierades men släpptes. Mannen medtogs till polisstationen i Skellefteå för förhör och under morgonen kommer en åklagare att fatta beslut om han ska anhållas. De båda personerna misstänkts för Bedrägligt beteende samt Egenmäktigt förfarande då polisen tagit föremål i beslag som kan misstänkas vara stöldgods.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra