Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå Tingsrätt, Tingsrätten, Norsjö, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp Ang. mordet i Norsjö

Skellefteå Tingsrätt, Tingsrätten, Norsjö, Västerbottens län

Under onsdag beslutade Skellefteå tingsrätt häkta den man i 20-årsåldern som sedan söndag suttit anhållen misstänkt för mord.  

Tingsrätten har häktat mannen såsom skäligen misstänkt för mord. Det innebär att senast nästa onsdag den 25 oktober måste åklagaren ta ställning till en eventuell ny häktningsframställan. Nu fortsätter ett omfattande utredningsarbete med bland annat nya förhör och analyser. Den misstänkte kommer att höras ytterligare under de närmaste dagarna. Polisen kommer också att ha en fortsatt utökad närvaro i Norsjö.

 

Någon ny information om det pågående utredningsarbetet kommer inte att lämnas under de närmaste dagarna utan tidigast i samband med en eventuell omhäktning.

 

Bakgrund

I lördags påträffades en kvinna i 80-årsåldern avliden i Norsjö till följd av de stickskador hon tillfogats. En man i 20-årsåldern greps sent på lördag kväll och anhölls under söndag misstänkt för mord.

 

Polisen Västerbotten

Mest läst av andra