Sammanfattning kväll och natt Ett urval av kvällen och nattens händelser.

Boviken, Norrfjärden, Piteå, Norrbottens län, Västerbottens län

15:09 Misshandel - Innerstaden, Luleå
En fest hade urartat och tre personer var berusade och hade slagits. En person blev ordentligt skadad och två personer lätt skadade. En ambulans och en polispatrull åkte till platsen. En person fick åka med ambulansen och en polisanmälan gällande misshandel upprättades.

16:17 Rattfylleri - Centrum, Kalix
En polispatrull stoppade en personbil. Föraren misstänktes för drograttfylleri och fick följa med polisen för provtagning.

16:30 Trafikolycka - Boviken, Älvsbyn
En trafikolycka hade inträffat mellan Norrfjärden och Piteå. En personbil hade kört in i mitträcket och därefter kört på en annan bil bakifrån. Inga personskador. En bärgare kom till platsen för att transportera bort den skadade bilen och trafiken fick stoppas i norrgående körfält i ungefär en timme. En polisanmälan upprättades gällande trafikolyckan.

17:29 Inbrott - Centrum, Kalix
En man hade gjort inbrott i anmälarens garage och bil. Anmälaren som såg detta skrämde iväg inbrottstjuven som lämnade till fots. En polispatrull letade efter mannen utan resultat. En polisanmäan upprättades gällande grov stöld.

19:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

21:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

00:30 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra