Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Umeå, Åsele, Kanalgatan, Skellefteå Centrum, Stöcksjö, Röbäck, Anderstorp, Västerbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Umeå har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:03 Misshandel, Åsele
Polis beordras till Åsele med anledning av en misshandel. En man misstänks ha misshandlat en kvinna med ett tillhygge. Misshandeln har skett inomhus och personerna är bekanta med varandra. Kvinnan fördes med ambulans till sjukvård. Mannen, som är i 25-årsåldern, greps misstänkt för grov misshandel, samt övergrepp i rättssak då han hindrat kvinnan från att ringa polisen. Mannen misstänks också för ringa narkotikabrott, eget bruk. Han anhölls av åklagare efter förhör.

23:16 Trafikkontroll, Skellefteå
Polisen har haft en nykterhetskontroll på Kanalgatan i Skellefteå centrum. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra.

23:27 Trafikkontroll, Umeå
Under natten har polisen haft trafikkontroller på E4 i höjd Stöcksjö och i höjd med Röbäck. Samtliga förare som kontrollerades var utan anmärkning.

00:40 Skadegörelse, Umeå
Polis beordras till Iksu med anledning av en skadegörelse. Tre rutor till en träningssal är krossade. Patrullen håller förhör med väktare och upprättar anmälan gällande skadegörelse.

00:45 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till Anderstorp med anledning av en misshandel. En man uppger att han blivit misshandlad av en manlig bekant. Den misstänkte mannen har därefter lämnat platsen. Patrullen skjutsar anmälaren till sjukvård. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Mest läst av andra

Brand Villabrand i Olofsbo.

Falkenberg, Hallands län

Räddningstjänst och polis larmas till en villabrand. Villan är enligt uppgifter från SOS helt övertä...