Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Bölevägen, Lycksele, Tomtebo, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av kvällens och nattens händelser.

Umeå, Bölevägen, Lycksele, Tomtebo, Skellefteå, Västerbottens län

21:01 Misshandel Umeå. Samtal om två män som bråkar vid busskur utanför sjukhuset. När polis anländer är det lugnt på platsen. Två unga män som bråkat och ett vittne finns kvar på platsen. Polisen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel. De som bråkat är bekanta med varandra. Ingen uppgift om att någon behövt uppsöka sjukhus.

21:04 Trafikolycka Umeå. Singelolycka på Bölevägen vid travbanan. Bil som voltat. En person inblandad, ingen uppgift om något sjukvårdsbehov. Bilen bärgas från platsen.

22:04 Skadegörelse Lycksele. Okänd gärningsman som stulit cykel och eldat upp densamma vid resecentrum. Patrull har tagit cykeln i beslag och upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

23:40 Bråk Umeå. Kvinna och man som bråkar i bostad på Tomtebo. Polis har varit på plats. Anmälan och motanmälan misshandel.

02:07 Ofredande Skellefteå. Samtal om män som ska ha ofredat kvinna i centrala Skellefteå. Polis beordras till platsen. Polis har tagit uppgifter av vittne, målsägare och misstänkta. Ärendet utreds vidare vid lokalpolisområdet.

En lugn efternatt i länet.

Under natten har även ett flertal trafikkontroller genomförts i Umeå-området, inga brott i samband med dessa kontroller.

Mest läst av andra