Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Kvällen och natten i Västerbotten

Västerbotten, Skellefteå, Västerbottens län

19:20 Skellefteå, COOP Erikslid
Stöld i butik

En man har tillgripit varor på COOP och sedan försökt fly från väktare. Väktaren fångar in mannen och patrull kommer till platsen och tar över gripandet. Mannen är i 25 års åldern och misstänks för stöld. Han fick följa med till polisstationen på grund av sin berusning.

22:03 Vännäsby
Trafikolycka

En personbil har kört in i ett staket tillhörande ett hus i Vännäsby. Mannen som körde avvek från platsen. Flera patruller beordrades till platsen, därav en polisbil med patrullhund. Det finns anledning att misstänka att mannen var påverkad. Patrullerna har inte kunnat hitta mannen men de har tagit upp en anmälan och hållit förhör med de boende.

22:55 Umeå, Rådjursvägen
Narkotikabrott eget bruk

Samtal inkommer om en man som skall vara aggressiv vid Rådjursvägen. Patruller skickas till platsen och  påträffar mannen. Mannen misstänks vara påverkad av narkotika och omhändertas och tas med för provtagning.

23:20 Skellefteå, Nygatan
Olaga hot

En man har hotat personalen på en nattklubb. Patrull åker till platsen och tar upp en anmälan gällande olaga hot och avvisar mannen jämlikt polislagens 13 paragraf

Uppdatering kl 07:00 (Börje Öhman)

Kl 03:59 Vilhelmina, rattfyllleri. En man i 25-års åldern blir efter kontroll misstänkt för rattfylleri.

För övrigt en natt utan akuta händelser att informera om.

Mest läst av andra