Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Fredagskväll och natt i Västerbotten

Västerbotten, Västerbottens län

Kl 22:39 - Allt lugnt i länet, inget att rapportera om för tillfället.

Kl 23:40 - Olovlig köring, Fällforsvägen, Vännäs

Polispatrull stoppar en personbil på Fällforsvägen, föraren som är en man i 20 års åldern saknar körkort. Patrull skriver anmälan om olovlig körning.

Kl 00:37 - Överfallslarm, Måttgränd, Umeå

Flera polispatruller larmas till Måttgränd då en taxichaufför tryckt på överallslarm. När patruller kommer fram till chauffören så visar det sig att chauffören tryckte på överfallslarmet då han trodde att passageraren inte ville betala för sig. När patruller kom fram så hade passageraren redan betalat och gått in på sin adress.

Patrullerna lämnar efter samtal med chauffören om betydelsen av överfallslarmet.

Patruller skriver ingen anmälan.

Kl 00:51 - Narkotikabrott, O´learys, Umeå

Ordningsvakt ringer till polisen och meddelar att en gäst pekat ut en man som skall sälja narkotika, Patrull åker fram till platsen och ordningsvakt pekar ut mannen för polisen. Mannen som är ca 25 år gammal uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan, Mannen medtas för kroppsbesiktning och förhör.

Kl 01:01 - Narkotikabrott, Strandvägen, Vilhelmmina

Patrull har träffat på en man i 18 års åldern, mannen uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning och förhör.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra