Karta som med röd fyrkant ramar in Universitetsområdet, Hörnefors, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Ett urval av kvällens händelser.

Universitetsområdet, Hörnefors, Västerbottens län

15:04 Stöld i butik - Centrum, Skellefteå
En vakt hade gripit en person i 30-årsåldern misstänkt för stöld i en butik. En polispatrull kom till platsen och en polisanmälan upprättades.

15:15 Brand - Universitetsområdet, Umeå
Räddningstjänsten, ambulansen och polisen beordrades till en brand i en byggnad, en kartong ska ha brunnit på en spis. Branden släcktes av räddningstjänsten. Inga personskador. Polisen upprättade en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

15:46 Stöld i butik - Centrum, Umeå
Personalen i en butik hade envarsgripit en person i 15-årsåldern misstänkt för stöld. En polispatrull kom till platsen och en polisanmälan upprättades.

16:03 Stöld i butik - Centrum, Umeå
En vakt hade gripit en person i 20-årsåldern misstänkt för stöld i en butik. En polispatrull kom till platsen och en polisanmälan upprättades.

16:59 Rattfylleri - Hörnefors, Umeå
En polispatrull stoppade en personbil och föraren, i 40-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri. Föraren fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades gällande drograttfylleri. Körkortet omhändertogs samt att fordonsnycklarna tillfälligt omhändertogs.

18:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

20:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

Mest läst av andra