Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Kvällens händelser i länet. RLC ej bemannad med någon presstalesman, RLC-befälen svarar på frågor via telefon i mån av tid.

Västerbottens län

16:01 - Trafikolycka, Vännäs
Två bilar har frontalkrockat på E12 i höjd med Hemberget i Vännäsby. En kvinna färdades i den ena bilen och en man i den andra, båda är förda till sjukhuset i Umeå med ambulans. Frågor gällande skadeläget hänvisas till sjukvården.

15:11 - Tillgrepp av fortskaffningsmedel mm, Skellefteå
Tre män mellan 25 och 40 år greps för tillgrepp av fortskaffningsmedel, försök till stöld genom inbrott samt innehav av narkotika efter att ha kontrollerats i en stulen bil i Skellefteå. Inbrottsförsöket skedde i en butik Skellefteå kommun under natten mot onsdagen. Den stulna bilen är tagen i beslag. Samtliga som greps är nu anhållna, förundesökningen leds av jourhavande åklagare.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra