Karta som med röd fyrkant ramar in Vännäs, Umeå, Stöcksjö, Västerbotten, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Vännäs, Umeå, Stöcksjö, Västerbotten, Västerbottens län

22:16 Misshandel, Vännäs

Patrull beordrades till Vännäs när två yngre män 18-20 års åldern hamande i handgemäng. Patrullen kunde sära på männen då de kom på plats och tog upp 2 anmälningar samt förhör gällande misshandel. Ingen av männen var i behov av ambulans. För vidare information kontaktas jourhavande förundersökningsledare.

22:08 Narkotikabrott, Umeå Teg

Då patrull skickades till ett lägenhetsbråk på Teg i Umeå kunde de konstatera att det var lugnt på platsen när de kom fram, det hade varit verbalt bråk mellan 4 personer. Patrullen fattade dock misstanke om narkotikabrott på en kvinna i 40 års åldern. Kvinnan fick följa med till polisstationen för provtagning. Efter provtagningen vart kvinnan frisläppt.

01:23 Lös häst, E4:an Stöcksjö

En anmälare ringde in till polisen om en ponny som sprang på E4:an vid Stöcksjö, anmälaren hade lyckats fånga in ponnyn. Då patrullen kom på plats kunde de efter viss efterforskning ta reda på vem som ägaren av ponnyn var, och fick sedan till fots leda ponnyn till sin hage och ägare.

 

 

 

 

Polisen Västerbotten

Mest läst av andra